Bjj ja lukkopaini

Matto opettaa

 

Harjoitusajat
keskiviikkoisin klo 17.00 – 18.30 (Lukkopainia 9 – 12 vuotiaille, mutta saa tulla puvulla.)
sunnuntaisin klo 17.00 – 18.30 (Brasilialaista Jujutsua 9 – 12 vuotiaille, mutta voi tulla ilman pukua.)

Harjoituksiin voi siis osallistua teepaidassa ja verkkareissa tai vaihtoehtoisesti itämainen kamppailupuku eli gi yllä.

Mahdolliset muutokset pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin näillä kotisivuilla tai ohjaajien ilmoittamana harjoituksissa.

 

Perustietoa lajista

Lukkopaini on kamppailulaji, jossa päämääränä on hallita vastustajaa pystyssä tai matossa ilman lyöntejä erilaisten käsi- ja jalkalukkojen sekä kuristusten avulla. Laji on hyvin samankaltainen brasilialaisen jujutsun kanssa, merkittävämpänä erona se, ettei lukkopainissa käytetä gitä. Keskiviikon ja sunnuntain harjoituksissa voi olla gi:llä eli puvulla tai ilman. Sunnuntaina painotetaan BJJ tekniikoita ja keskiviikkoisin lukkopainia. Brasialaisen jujutsun puvun voi ostaa seuran yhteishankintana.

Lukkopainin tekniikoilla on merkittävä osa vapaaottelussa, sillä usein kamppailutilanne ajautuu lähikontaktiin ja siitä mattopainiksi. Lukkopainissa yhdistellään muun muassa vapaapainin, sambon, brasilialaisen jujutsun ja judon tekniikoita.

Paini-Ässien brasilialainen ju-jutsu ja lukkopaini tarjotaan harrastajille maksuttomana siten, että seura on vakuuttanut pojat ja tytöt tapaturmien varalta. Otettu vakuutus kattaa 16 v. ja nuorenpien harjoitustoiminnan. Yli 17 v. vakuuttamiseen ohjeita saa seuran puheenjohtajalta.

Jyvässeudun Paini-Ässät ry:n harjoitukset ovat Kuokkalan Graniitin painisalissa, osoitteessa Pohjanlahdentie 12 Jyväskylä.

Molskilla tulee käyttää sukkia tai sisätossuja. Ota kaveri mukaan!

 

Lisätietoja / ohjaaja

Hannu Leinonen, puh. 040 341 5784, hannu.leinonen@gradia.fi

Puheenjohtaja
Hannu Kiminkinen, puh. 0500 279 926, hannu.kiminkinen@co.inet.fi

Ohjeita lukkopainin perusteita